24 Mayıs 2014 Cumartesi

Pvp Server Tanıtımlarında Son Nokta

Metin2 ile başlayıp knight, silkroad, couter strike, travian ve ogame ile devam eden pvp serverler sitesi son günlerde bir  yenilik daha getirdi. Bir blog sistemi kuran tanıtım sitesi her geçen gün yukarıda sağdığımız oyunlarla ilgili bir müthiş bilgiyi bizlere sunuyor. Böylelikle bu işle ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen tüm insanlar bilgi sahibi oluyor.

Metin2 ile başlayan bu macerada en iyi zamanını 2010 yılında yaşayan bu site, metin2 pvp serverler konusunda birçok oyuncuya ve kurucuya o günden bu yana aydınlatıcı bilgiler sunuyor. Metin 2'den hemen sonra knight online pvp serverler ile ziyaretçilerine hizmet vermeye devam etmiştir.

Kısa zamanda pvp serverler dünyasının ışığı haline gelen pvpserverler.org sitesi 2008 yılından günümüze kadar hizmetini hiçbir şekilde kesmemiştir. Bu sayede kesintisiz hizmetten dolayı müthiş bir bilgi ve deneyime sahip olan sitenin blog yazılarından faydalanmanızı şiddetle öneririm. Hem server sahipleri hem de server kurucuları için çok faydalı olacaktır.

Ayrıca diğer bloglarımız için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder