14 Mayıs 2014 Çarşamba

Pvp Server Oynamayı Bırakın

Her geçen gün onlarca pvp server kapanıyor ve emekleriniz çöpe atılıyor. Bunun siz de farkındasınız ancak halen oynamaya devam ediyorsunuz. Bazılarınız ne emek var diyebilir. Çünkü pvp serverların bir çoğu kolay ama yine de saatlerinizi harcadığını değiştirmez. Ayrıca tr tipi serverlar da son zamanlarda çok yaygınlaştı. Ve kolay pvp serverlara saatlerce emek harcarken, emek serverlara kim bilir ne kadar zamanınızı vereceksiniz.
Sizlere önerim normal metin2 oyununa dönmeniz ve hiçbir şeyiniz yok ise sıfırdan başlamanız. Normal metin2 daha zor dediğinizi duyar gibiyim. Ancak pvp serverlardaki gibi emekleriniz yok olmuyor. Büyük bir şirket, hatta şirketler tarafından barındılırılıyor ve korunuyor. Evet zor ve çok emek harcıyorsunuz ancak bu emeğiniz siz silene kadar duruyor. Peki pvp serverlarda ne zamana kadar duruyor? Elbette server kurucusu arkadaş yeteri kadar para kazanana kadar. Hatta kazanç kesildiğinde yapıyor bunu.

Ne kadar hoş olmayan bir durum değil mi? O halde metin2'in normal oyununa geri dönün. Üstelik eskisi kadar zor değil. Ejderha parasında sürekli kampanyalar düzenleniyor ve 4x yani 4 kat daha hızlı serverlar açıldı. Girip tekrar görün, yenilikleri değerlendirin ve asıl metin2 oyununun nerede olduğunu göreceksiniz. Şimdiden teşekkür ettiğinizi duyar gibiyim. Emin olun pişman olmayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder